0 0
€ 79.95
€ 17.95
Naar product!

Grulux softclose toiletbril

Elke ruimte in huis verdient aandacht. U ziet hier vaak moderne eetkamerstoelen, sfeervolle hanglampen en de mooiste handgemaakte vloerkleden voorbij komen voor in de huiskamer. Of gave dessins dekbedovertrekken die sfeer in uw slaapkamer brengen. Vandaag is het kleinste kamertje in huis aan de beurt. We hebben vandaag deze speciale wc-bril van Grulux. Voorzien van soft close-systeem Wat maakt deze wc-bril dan zo speciaal? Hij is voorzien van een soft close-systeem. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de deksel niet hard dichtvalt, maar dat 'ie zachtjes en geleidelijk sluit. Dat is superhandig als u 's nachts naar het toilet moet en uw medebewoners niet onnodig wakker wilt maken. Past op iedere toiletpot Deze softclose toiletzitting van Grulux heeft een quick-releasesysteem waardoor u de toiletzitting makkelijk kan optillen en uw WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op bijna iedere standaard toiletpot. Tot morgen!

Merk: Grulux Past op bijna elke toiletpot Voorzien van soft close-systeem Bril valt zachtjes en geleidelijk dicht Eenvoudig te monteren Inclusief montagemateriaal Verstelbare kunststof scharnieren Afmetingen: 365 x 485 Ook beschikbaar: 2 stuks van €159,90 nu voor €32,95 4 stuks van €319,80 nu voor €62,95

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
10-12-2016 € 79.95 € 17.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top