0 0
€ 299.95
€ 149.95
Naar product!

Sfeervolle Vintage Vloerkleden 170 x 230 cm - Nieuwe Designs En Kleuren!

Premium line; gemaakt van 100% polyester van hoogwaardige kwaliteit
Met prachtig retro/vintage design, zeer trendy
Heerlijk warm aan de voeten
Met vakmanschap geproduceerd, gaat levenslang mee
Eenvoudig te reinigen met de stofzuiger of een tapijtreiniger
Maakt iedere huiskamer helemaal compleet!
Als jouw maat/kleur niet in het keuzemenu staat, dan is deze helaas uitverkocht
Je kunt nog zo'n prachtige vloer in huis hebben liggen, er gaat toch niets boven een prachtig en heerlijk aanvoelend vloerkleed! Het geeft iedere woonkamer net dat beetje extra, een echte sfeer verhoger. Bovendien is het heerlijk warm aan de voeten. Vandaag hebben we verschillende nieuwe modellen en kleuren beschikbaar waar je uit kunt kiezen, bestel er daarom vandaag een bij ons tegen een zeer hoge korting!
Vintage en Retro zijn toch wel de 2 huisstijlen die op dit moment het meest populair zijn. Laten deze vloerkleden nou ook tot deze categorie behoren! Je kunt vandaag kiezen tussen het model Funky Classic of New Persian, beide varianten in meerdere kleuren. Bekijk alle foto's maar eens onderaan de pagina. Welke is jouw favoriet?
De vloerkleden zijn gemaakt van hoogwaardig polyester met een fraaie zijdeglans wat een zeer luxe uitstraling geeft. De kleden hebben een poolhoogte van 6 cm en zijn van een zware kwaliteit. Deze kleden zijn afkomstig uit Turkije; daar weten ze wel hoe ze een tapijt moeten maken! Dat resulteert er niet alleen in dat deze kleden prachtig zijn om te zien, maar

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
07-12-2016 € 299.95 € 149.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top