0 0

Design wind en regemasker & bescherming uitlaatgassen

Zie je het al voor je deze winter? Jij bent op de fiets of scooter en de ijzige kou snijd door de lucht en zorgt dat je hele gezicht ijskoud en gevoelloos wordt. Een heerlijk warm en winddicht masker biedt dan een uitkomst!

Dus als je op de fiets of scooter zit en alles behalve jouw gezicht dik is ingepakt, is dit masker een uitkomst. Het masker is gemaakt van fleece en neopreen wat zorgt dat deze niet alleen winddicht is, maar ook regen en warmte isoleert. Daarnaast is het masker ruim ademend door de neusopening, de gaatjes op de plek van de mond en het ventilatiesysteem.

Het ventilatiesysteem in het masker kun je zelf aanpassen, als je meer lucht of juist minder lucht naar binnen wilt hebben voor een betere ademhaling. Dat kan heel simpel door handmatig de openingen via de knop groter of kleiner te maken.

Een andere belangrijke voordeel van het masker is dat het ook tegen zeer fijne stofdeeltjes zoals auto en motor uitlaatgassen beschermt.

Maar dat is niet alles. De masker beschermt namelijk ook tegen regen en sneeuw vanwege het polyester materiaal! Neopreen is een stof die heel snel droogt. Hierdoor kun je er gemakkelijk mee in de regen of sneeuw fietsen en zal het niet uren nat blijven!

Productvoordelen:

- Gemaakt van polyester duikmateriaal en composiet polypropyleen filterafdekking
- Stofdicht, winddicht, waterdicht, anti-condens en anti-vries
- Dubbele terugslagklep, verbeteren luchtstroom bij uitademing
- Kan de uitlaat en allergene

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
28-09-2018 € 24 € 4.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top