0 0

€ 111.95
€ 79.95
Naar product!

Bloeddrukmeter bovenarm BM 85

- De BM 85 bloeddrukmeter van Beurer biedt niet alleen een bijzonder mooi design, maar ook de hoogste mate van precisie en meetnauwkeurigheid. Hij meet middels het manchet (22-36 cm) volautomatisch uw bloeddruk aan de bovenarm. De waarden worden weergegeven met witte LCD-verlichting (volgens de richtlijnen van de WHO). Ook de datum, tijd en de batterijstatus zijn te vinden op het display. De BM 85 is te gebruiken door max. 2 personen, waarbij ieder 60 geheugenplaatsen heeft. Ook wordt het gemiddelde van de afgelopen 7 dagen \'s ochtends en \'s avonds berekend. Met de bluetoothfunctie kunt u de resultaten naar uw smartphone verzenden (Health Manager is gratis te downloaden software).
\n- De Beurer BM 85 bloeddrukmeter is klinisch gevalideerd. Dit wil zeggen dat de bloeddrukmeter door echte patiënten is getest. De gemeten waarden wijken maximaal 5% af van de daadwerkelijke bloeddruk. Dit is een eis van de European Society of Hypertension (genootschap die het protocol voor bloeddrukmeters heeft opgesteld).
\n- Beurer BM 85 bloeddrukmeter
\n- Volautomatische meting aan de bovenarm
\n- Overdracht via bluetooth of USB
\n- 2 x 60 geheugenplaatsen (geschikt voor max. 2 personen)
\n- Gemiddelde berekening van de afgelopen 7 dagen

Productspecificaties

Prijs 79.95
Originele prijs 111.95

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-02-2019 € 111.95 € 79.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top