0 0
€ 69.95
€ 14.95
Naar product!

Virtual Reality 3D-??BRIL

Ben je al bekend met het begrip Virtual Reality? Het is dé manier om vanaf je smartphone te genieten van series, tv of film. Je kunt daarnaast ook games spelen met een VR bril. Dus ben je op zoek naar een product van hoge kwaliteit? Dan is deze VR box iets voor jou. De VR box bevat een kwalitatieve VR bril met lenzen die ervoor zorgen dat het beeld haarscherp te zien is.

Apps, die gebruik maken van stereoscopie-technologie, zie je een prachtig 3D beeld en ben je helemaal klaar om de nieuwe realiteit in te stappen. De VR bril heeft een fraaie uitstraling en is netjes afgewerkt!

Daarnaast is er veel aandacht gegeven aan het comfort van de VR bril. De VR bril is namelijk zeer licht van gewicht en gemaakt van kunststof materialen. Daarnaast bevindt zich een foam vulling rondom de bril zodat deze comfortabel rondom je ogen zit. Wanneer je in plaats van lenzen, een bril draagt, hoef je deze niet af te zetten wanneer je de VR bril wilt gebruiken. Er is genoeg ruimte om een bril in de VR bril te dragen.

Specificaties

- Veel aandacht voor comfort.
- Zit prettig rondom het hoofd.
- Voorzien van uitstekende lenzen.
- Prachtig beeld
- Afmetingen: 20 x 15 x 14,5 cm
- Gewicht: 540 gram
- Geschikt voor Smartphones tot een maximum afmeting van 16,5 x 8 cm.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
10-10-2016 € 69.95 € 14.95
08-09-2016 € 69.95 € 19.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top