0 0
€ 29.50
€ 20.00
Naar product!

Zoutmolen Paris - Rouge Laque

De stijlvolle serie 'Paris Rouge Noir' is vervaardigd uit rood glans gelakt beukenhout.Hoe werkt een molen?

Draai de kop van de molen met de klok mee. Bij een elektrische molen: druk eenvoudig op de knop.Wat maakt de Peugeot molens speciaal?

Het onderscheid zit in het maalwerk. Op basis van de specifieke eigenschappen van de diverse kruiden, heeft Peugeot een eigen maalwerk ontwikkeld voor iedere soort, zodat het beste uit de kruiden naar boven wordt gehaald. Zo heeft Peugeot speciale maalwerken voor o.a.: peper, zout, Spaanse peper, nootmuskaat, kruiden en koffie.Mag met een Peugeot pepermolen ook zout gemalen worden - of vice versa?

Nee, dit mag niet. Het maalwerk is specifiek afgestemd op het malen van óf peper óf zout. Met name het gebruik van zout in een pepermolen is funest, hierdoor roest het maalwerk volledig vast.Welke peperkorrel moet gebruikt worden in de pepermolen?

Gebruik een verse, harde peperkorrel met een maximale doorsnede van 4 mm. Roze peperkorrels geven olie af, waardoor het maalwerk dichtslibt en kunnen daarom niet alleen gebruikt worden. Echter, het kan wel in combinatie met zwarte, witte of groene peperkorrels.Welke soort zout moet gebruikt w

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-03-2017 € 29.5 € 20
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top