0 0

€ 29.50
€ 20.00
Naar product!

Zoutmolen Paris - Rouge Laque

De stijlvolle serie 'Paris Rouge Noir' is vervaardigd uit rood glans gelakt beukenhout.

Hoe werkt een molen?
Draai de kop van de molen met de klok mee. Bij een elektrische molen: druk eenvoudig op de knop.

Wat maakt de Peugeot molens speciaal?
Het onderscheid zit in het maalwerk. Op basis van de specifieke eigenschappen van de diverse kruiden, heeft Peugeot een eigen maalwerk ontwikkeld voor iedere soort, zodat het beste uit de kruiden naar boven wordt gehaald. Zo heeft Peugeot speciale maalwerken voor o.a.: peper, zout, Spaanse peper, nootmuskaat, kruiden en koffie.

Mag met een Peugeot pepermolen ook zout gemalen worden - of vice versa?
Nee, dit mag niet. Het maalwerk is specifiek afgestemd op het malen van óf peper óf zout. Met name het gebruik van zout in een pepermolen is funest, hierdoor roest het maalwerk volledig vast.

Welke peperkorrel moet gebruikt worden in de pepermolen?
Gebruik een verse, harde peperkorrel met een maximale doorsnede van 4 mm. Roze peperkorrels geven olie af, waardoor het maalwerk dichtslibt en kunnen daarom niet alleen gebruikt worden. Echter, het kan wel in combinatie met zwarte, witte of groene peperkorrels.

Welke soort zout moet gebruikt worden in de zoutmolen?
Gebruik droog, grof zeezout.

Wat houdt het ‘U-select’-systeem in?
Het ‘U-select’ (spreek uit: ‘you select’) systeem is een uniek, gepatenteerd systeem, waarmee de grofheid van de maling traploos en nauwkeurig wordt ingesteld door de ring aan de voet van de molen te verdraaien. Groot voordeel is, dat de juiste instelling direct gevonden wordt en dat deze tijdens het malen niet verloopt.

Peugeot: de top in peper- en zoutmolens

Velen kennen Peugeot van de auto’s en de fietsen, maar lang daarvoor, in de 19e eeuw, begon Peugeot met het maken van pepermolens. Nu - meer dan 160 jaar later - worden de molens van Peugeot gezien als de beste ter wereld en genieten ze de voorkeur van alle grote
chef-koks.In de fabriek in Frankrijk worden inmiddels meer dan 2 miljoen molens per jaar geproduceerd. Naast de vertrouwde klassieke modellen van hout, zijn er modellen in roestvrij staal, in acryl en in allerlei combinaties van deze materialen. Voor elk wat wils. Bovendien heeft Peugeot voor iedere specerij een eigen maalwerk, dat zo is gemaakt, dat deze het beste uit de specerij haalt. Op het functioneren van het maalwerk geldt levenslange garantie.

Naast de handbediende molens, biedt Peugeot een ruime keuze in elektrische peper- en zoutmolens. Met één druk op de knop verse peper of zout. Veel electrische modellen zijn bovendien voorzien van een lampje aan de onderzijde dat brandt tijdens het malen - handig voor het optimaal
doseren. Uniek van Peugeot is het ‘U-select’ systeem, waarmee nauwkeurig en traploos de grofheid van het te malen peper of zout ingesteld kan worden. Dit gebeurt door eenvoudig de ring aan de voet van de molen op de gewenste positie te draaien. Peugeot is de eerste, die dit unieke systeem op haar molens toepast en heeft het systeem gepatenteerd.

Productspecificaties

Prijs 20.00
Originele prijs 29.50
Levertijd 1 - 3 werkdagen
SKU 23577
Merk Peugeot
EAN 4006950023577

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
01-03-2017 € 29.50 € 20.00
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top