0 0

€ 79.94
€ 19.95
Naar product!

Softclose Toiletbrillen Deluxe

Een toiletbril in de aanbieding? Een toevalstreffer als u inderdaad net op zoek bent naar een nieuwe toiletbril, maar ogenschijnlijk overbodig als die van u nog prima op de pot gemonteerd is en geen sporen vertoont dat hij toe is aan vervanging. Deze Deluxe bril is anders. Deze is veel praktischer dan een normale. Deze softclose toiletzitting heeft een quick-releasesysteem waardoor u de toiletzitting makkelijk kan optillen en uw WC grondig kan schoonmaken bij iedere schoonmaakbeurt. De toiletzitting is gemakkelijk te monteren en past op iedere standaard toiletpot. Daarnaast is deze WC bril voorzien van een softclose mechanisme waardoor de toiletdeksel zachtjes dichtvalt. Bovendien is de zitting krasvast en gemaakt van door-en-door-gekleurd Duroplast. Deze wc-bril is geschikt voor gebruik op iedere standaard toiletpot en duoblok. Eenvoudig te monteren door middel van bijgeleverd montage materiaal. Het ''Soft Close" systeem zorgt ervoor dat de wc-deksel zachtjes en geluidloos naar beneden gaat en dus niet hard dicht valt. Zeker 's nachts een troef om andere bewoners niet onnodig wakker te maken. Profiteer van deze aanbieding zolang de voorraad strekt!

- Afmeting: 47x36x7cm - Geschikt voor alle standaard toiletten - Verstelbare kunststof scharnieren - Sluitgeruisloos

Productspecificaties

Prijs 19.95
Originele prijs 79.94
Verzendkosten 5.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Extra info - Beschikt over softclose functie - Koppel los voor eenvoudige reiniging - Eenvoudig te bevestigen - Past op ieder standaard toilet - Bevestigingsmateriaal meegeleverd - Sluit geruisloos - Nergens goedkoper

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
11-01-2017 € 79.94 € 19.95
19-09-2016 € 79.94 € 19.95
06-09-2016 € 79.94 € 19.95
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top