0 0
€ 99.00
€ 99.00
Naar product!

Gigaset smart home accessoire Smart Home Plug Pack

Met de Gigaset Smart Home Plug Pack maak je het dagelijkse leven in jouw huis nog makkelijker. Met de schakelaars kan je ieder elektrisch apparaat op afstand besturen, perfect om bijvoorbeeld jouw verlichting op aan te sluiten. Zo kan je overal ter wereld jouw verlichting bedienen en lijkt het alsof je altijd thuis bent.

De voordelen van de Gigaset Smart Home Plug Pack:

* 1 basisstation en 2 plugs inbegrepen
* Simuleer aanwezigheid wanneer het jou uitkomt
* Naast optimale beveiliging zorgt spraakbesturing voor extra comfort
* Stel elektronische apparaten via de gratis app in naar eigen wens
Het slimme pakket voor eenvoudige bediening, waar je ook bent

Het Gigaset plug pakket voldoet aan alle behoeften om altijd je elektrische apparaten te besturen, waar in de wereld je ook bent. Met de 2 plugs kan je elektrische apparaten, zoals lampen en televisies, onderweg of thuis eenvoudig aan- en uitzetten. Samen met de Gigaset elements app is het mogelijk om scenario's te maken, waardoor je jouw elektronische apparaten in je woonomgeving helemaal in kan stellen naar eigen wens. Zo lijkt het altijd of er iemand thuis is op de momenten dat het jou uitkomt.

Naast optimale beveiliging ook extra comfort

De plugs zijn ook te bedienen via spraakbesturing. Met Amazon Alexa of Google Assistant hoef je bijvoorbeeld alleen maar te zeggen: “Ok Google, lampen uit”, en de toegevoegde verlichting gaat al uit. Zo heb je niet alleen een betere beveiliging, maar ervaar je ook meer comfort.

1 basisstation en 2 slimme stekkers

In het pakket zijn 1 basisstation en 2 plugs inbegrepen. Het basisstation is de schakel tussen de sensoren en de Gigaset app. Je kan tot 48 sensoren uitbreiden en daarnaast ook gebruik maken van gratis Clouddiensten. Daarnaast schakel je de twee slimme stekkers (plugs) overal aan en uit via de schakelaar aansluiting, zodat het lijkt of iemand aanwezig is wanneer jij dat wilt.

Productspecificaties

Extra info 0.00
Levertijd Voor 22:00 besteld, volgende werkdag in huis
Kortingspercentage 0.00
Merk Gigaset
EAN 8714629004999
Subcategorie Smart home

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
26-10-2019 € 99 € 99
19-10-2019 € 99 € 99
12-08-2019 € 99 € 99
05-08-2019 € 99 € 99
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top