0 0
€ 200.00
€ 99.95
Naar product!

BrAun Series 5 Flex motiontec premium shaver Wet & Dry 5040s

Krachtig apparaat, gebruiksduur van 45 minuten,Geschikt voor nat en droog en gebruik met scheerschuim,Verwijderd ook platliggende haren,Bereikt alle plekken op en rond het gezicht

rritatieBrAun is het aangewezen merk als je op zoek bent naar een scheerapparaat dat echt doet wat het belooft. Toonaangevende ontwikkelingen zorgen voor een nieuwe ervaring die scheren een heel stuk leuker maakt. Zo is dit scheerapparaat voorzien van FlexMotionTec, waardoor huidirritatie wordt voorkomen. Zo geniet je van een mooi geschoren en verzorgde huid. Efficiënt scherenVrijwel nergens is je huid zo kwetsbaar als in je gezicht. Toch wil je af van die haargroei, maar dan wel zo efficiënt mogelijk. Dat kan met dit scheerapparaat van BrAun. Krachtig en precies worden haren verwijderd zonder de huid te beschadigen. Dit geavanceerde apparaat scheert zelfs platliggende haren op de meest moeilijk bereikbare plekken. Dit gaat je tijdwinst opleveren, en dat kun je ongetwijfeld goed gebruiken. Dit is wat je zochtGebruik je graag scheerschuim onder de douche, of gebruik je je scheerapparaat liever droog? Wat je voorkeur ook is, je kunt met dit apparaat van BrAun blijven scheren zoals jij dat het prettigst vindt. Gebruiksvriendelijk, sterk en ontwikkeld door experts wil jij na het gebruik van dit scheerapparaat niets anders meer.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-05-2019 € 200 € 99.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top