0 0

Benson magnetische autoruit deken - Bescherming tegen bevriezing van je voorruit

Nooit meer krabben ,Eenvoudig te bevestigen door de magneten,Zorgt ook voor bescherming tegen de warmte,Formaat: ca. 162 x 96 cm

<strong>. Nooit meer krabben!</strong><br />Heb jij ook zo\'n hekel aan het krabben van je autoruiten? Dan ben je niet de enige. Vooral in de kou je voorruit ijs- of sneeuwvrij maken is erg vervelend. Met deze magnetische cover is dat verleden tijd! Je plaatst het scherm heel gemakkelijk op je voorruit en haalt hem er de volgende dag weer af. Het resultaat is een schone ruit die geheel vrij is van ijs of sneeuw. Ideaal.\r\n<br /><br /><strong>Krachtige magneten</strong><br />Het werkt heel eenvoudig. Gaat het \'s nachts vriezen? Plaats het scherm dan de dag of avond van te voren over je voorruit. En dankzij de krachtige magneten hoef je niet bang te zijn dat het scherm, dat overigens waterdicht is, van je voorruit waait. Tevens is het scherm ook voorzien van \'oren\' waardoor je deze ook nog tussen je deur kan bevestigen\r\n<br /><br /><strong>Duurzaam en makkelijk op te bergen</strong><br />De anti-vries voorruit cover is duurzaam, wasbaar en lichtgewicht. Je kunt het scherm zeer gemakkelijk opvouwen en opbergen. Het is namelijk gemaakt van milieuvriendelijk materiaal, bestaande uit microfiber. Dit zachte materiaal schuurt niet en veroorzaakt geen krassen op je autolak. Overigens kun je dit scherm ook in de zomer gebruiken tegen de warmte van zonnestralen.

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
22-01-2019 € 25 € 7.95
17-12-2018 € 25 € 7.95
25-11-2018 € 25 € 7.95
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top