0 0

NightSight Nachtzicht Bril


NightSight nachtzicht bril

Bestuurders die de NightSight Bril reeds gebruikt hebben willen niets anders meer! Deze bril is geschikt voor zowel brildragers als NIET brildragers. De Overzet Nachtbril Deluxe NightSight maakt van jouw gewone bril in een handomdraai een nachtbril op sterkte. Weg dus met die dure, op maat gemaakte nachtbrillen op sterkte. De Overzet Nachtbril Deluxe NightSight is de ideale oplossing voor zowel brildragers als niet-brildragers gedurende de nacht of slecht weer! 

Deze High Contrast nachtbril beschikt over speciaal ontwikkelde hoogcontrastglazen. Hierdoor kan je ook bij slechte weersomstandigheden en bij verminderd licht scherp zien. Je hebt geen last meer van verblindende tegenliggers, flitsende lichtreclames en felle straatverlichting. De Overzet Nachtbril Deluxe NightSight zorgt voor een perfect zicht op de weg! Ook bij hevige regenval, dichte mist, zware hagel- of sneeuwbuien verbetert de Overzet Nachtbril Deluxe NightSight uw zicht aanzienlijk. Bijkomend voordeel is dat de wegbebakening een stuk duidelijker zichtbaar is. 

Meer informatie over dit product

Door het unieke design van de Overzet Nachtbril Deluxe NightSight past deze eenvoudig over vrijwel elk montuur met een maximale afmeting van 130 x 40mm. Deze overzet nachtbril sluit perfect aan bij de contouren van uw gezicht, waardoor je ook geen last hebt van licht dat langs je bril binn

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
27-08-2016 € 39.95 € 7.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top