0 0

Magnetische Anti-insecten Hor

Langzaam begint het nu echt zomer te worden in Nederland en Belgie dus die vervelende insecten beginnen zich weer te ontpoppen. Hierdoor verschijnen er steeds meer muggen en ook andere insecten in ons landje. Met de aanbieding van vandaag zorgen wij er voor dat je deze buiten de deur houdt! Speciaal voor jou hebben we vandaag deze magnetische anti-insecten horren voor maar 5 euro! 

Eenvoudig te monteren

Het Magnetische Anti-insecten Hor is zeer eenvoudig te monteren! Zonder boren en zonder schroeven! Hij beschermt tegen vrijwel alle vliegende insecten zoals (Wespen, muggen, vliegen etc.) Met de "magnetische klamboe" kan je consequent en nog steeds genieten van een zachte zomerbries. Zodra je er doorheen loopt zonder jouw handen te gebruiken, sluit hij zich zelf in seconden perfect af, doordat de magneten elkaar aantrekken. Ook kun je dit product op vrijwel elke deur gebruiken (afmeting: 100 x 220 cm)

CosmeticaDeals TIP: Bestel meerdere stuks en bespaar op verzendkosten!

Specificaties:

  • Magnetische anti-insecten hor
  • Van €59,95 voor €5,00
  • Air-permeabel transparante gordijnstof 
  • Houdt vervelende insecten buiten &a

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
25-06-2016 € 59.95 € 5
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top