0 0

Professionele Baseball Cap met Bescherming

Een hippe en moderne gestylde baseball cap, voorzien van een ABS beschermende kap (inwendig). Deze professionele cap is ideaal voor de logistiek, industrie, landbouw, en voor gebruik op de heftruck of tractoren. De cap biedt bescherming tegen lichte stoten en heeft kleine ventilatie gaten aan de zijkanten. Deze Professionele Baseball Cap geeft niet alleen een goede bescherming maar hij ziet er ook modieus uit! Deze ultralichte, antibacteriële cap beschermt tegen wind, water, zon en muggen. Het is een echt outdoormodel, maar dan wel in een sportieve uitvoering met zijn contrasterende bies. De vochtregulerende en sneldrogende voeringsband optimaliseert het draagcomfort. U kan hem voor allerlei verschillende activiteiten gebruiken zowel sporten als werk, dus profiteer nu van unieke aanbieding! Profiteer nu van deze deal zolang de voorraad strekt!

- Baseball cap met verstelbare interieur - Opgevuld PE invloed bescherming aan de binnenzijde - Heeft zijsplitten - Afmeting omtrek: 56-60 cm - Hoes is gemaakt van zwart katoen

Productspecificaties

Productnaam Professionele Baseball Cap met Bescherming
Prijs 12.50
Originele prijs 49.95
Verzendkosten 5.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie Huis
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Extra info - Gestoffeerde PE-stootbescherming - One size fits all - Modern design - Voor mannen en vrouwen - Verstelbare groottes - Voor verschillende activiteiten - Zolang de voorraad strekt - Nergens goedkoper!

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-05-2017 € 24.95 € 9.95
28-06-2016 € 49.95 € 12.5
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top