0 0

8,95 ipv 19,95 - Dual Clean borstels voor Oral B: keuze uit 4 stuks, 8 stuks of 16 stuks

Schone en gezonde tanden zijn belangrijk. Je moet immers het hele leven doen met de tanden die je hebt. Met een elektrische tandenborstel kun je goed voor de tanden zorgen. Deze handige borstels zijn geschikt voor alle oplaadbare tandenborstels van Braun Oral-B. Hierdoor kunnen ze ook al op jouw huidige tandenborstel worden gezet. De uitzonderingen zijn de Sonic en de Croos Action. Voor deze modellen zijn de borstels niet geschikt.


 


De borstelkop van de Dual Clean past zich aan aan elke individuele tand. Zo worden de tanden extra goed schoongemaakt. Vervelende plekjes waar je niet bij kunt, zijn er niet langer. Etensresten en bacteriën hebben niet langer meer een plek om zich te verstoppen! Dit wordt nog lastiger voor hen, door de twee koppen. Deze koppen zorgen ervoor dat de tanden extra diep gereinigd worden.  De Dual Clean borstels reinigen de tanden goed. Ze verwijderen een stuk meer tandplak dan een normale tandenborstel. De tanden worden dubbel gereinigd door de twee bewegende borstelkoppen.


 


Natuurlijke witte tanden kunnen zo bereikt worden. Daarnaast wordt de adem verfrist en het tandvlees versterkt. Bloedend tandvlees komt zo een stuk minder snel voor. Ook gevoelige tanden kunnen genieten van de voordelen van de Dual Clean borstels. Zo kun je overal een stralende witte glimlach tonen. Genieten van het leven wordt zo nog leuker.


 

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
07-10-2017 € 19.95 € 8.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top