0 0
€ 95.70
€ 29.95
Naar product!

Verrassingspakket van zes boxershorts

Natuurlijk wil iedereen een beetje zekerheid hebben, maar is het niet af en toe gewoon fijn om verrast te worden. Wat is er nu mooier aan een in het geheim georganiseerd feestje, waarbij de hoofdrolspeler pas op moment suprême door heeft dat het om hem draait. Of een cadeau waar niemand op had gerekend, maar toch goed gewaardeerd wordt? Precies, een verrassing doet het altijd goed. Laat u verrassen Daarom willen wij u vandaag ook enigszins gaan verrassen. Tenminste, u kunt wel zien wat u eventueel gaat krijgen. Het worden tenslotte toch zes boxershorts. Maar welke het precies worden, dat blijft een mysterie. En dat is toch best tof? De zes boxershorts zijn er in alle soorten en twee maten. En beschikken stuk voor stuk over supergave designs. Comfort is ook belangrijk De maten waar u uit kunt kiezen zijn medium en large, maar voor de rest wordt het een verrassing. Uiteraard kunnen we u wel melden dat de boxershorts uitermate comfortabel passen en dat ze zijn gemaakt van 100% katoen. Ze vallen niet strak. Dus bent u wel toe aan een nieuwe set boxershorts en laat u zich verrassen? Dan is dit uw dag. Tot morgen!

1 bestelling = 6 boxers Laat u verrassen! Supergave dessins Zeer comfortabele wijde pasvorm Gemaakt van 100% katoen Let op: boxershorts kunnen afwijken van de afbeeldingen Beschikbare kleuren: Ruit/streep Afbeeldingen Mix van alles Beschikbare maten: M en L

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
19-09-2016 € 95.7 € 29.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top