0 0
€ 59.95
€ 19.95
Naar product!

Virtual reality 3d-??bril

Het gaat niet lang meer duren mensen, en dan komt echt niemand zijn huis meer uit. Misschien heel af en toe als de zon een keer schijnt, maar verder dikke neus naar de straat. Waarom de regen in als er thuis zoveel avontuur valt te beleven – met het pure comfort van uw luie stoel en de gevulde koelkast? Met zo'n vaart zal het voorlopig misschien nog niet gaan, maar de VR Box 2.0 begint aardig die kant op te gaan... Echte 360° VR ervaring! Dit is 3D in 360 graden om uw heen. U weet niet wat u meemaakt als u hem op uw hoofd zet met de smartphone erin. U heeft een complete 3D bioscoop op uw taas staan – vergeet projecties op de muur, we slaan die beamer helemaal over. Meteen op het netvlies helemaal om u heen. Finding Nemo met deze VR Box... Finding other little fish met deze VR Box... Uw smartphone, uw wereld! Laat uw brein u verrukkelijk foppen Of u kiest uit de duizenden VR apps die ondertussen ook ontwikkeld zijn – want deze vooruitgang is gewoon verder gegaan en het zal alleen maar gaver worden! Schuif uw smartphone in de houder en uw maag draait zich kietelend om in de achtbaan – de geanimeerde achtbaan, wat een spetterend sprookje! U vliegt... Hij zit gedurende uw vlucht comfortabel en lekker zacht op het gezicht en om het hoofd om de echtheid van de ervaring nog sterker te maken. Voor maar twee tientjes?! Uiteraard discrimineert hij niet tussen Android, iOS of Windows; hij kan met iedereen omgaan. Alles aan de VR bril is verstelbaar.

Merk: VR Box 2.0 Beleef 3D en 360 graden om uw heen Uw eigen 3D bioscoop thuis Maak gebruik van duizenden VR apps Schuif uw smartphone in de houder Zwem met haaien, ga de achtbaan in of kijk uw favoriete film in 3D Comfortabel en lekker zacht Werkt met Android, iOS en Windows Verstelbare lenzen en bandjes Ook geschikt voor brildragers Geschikt voor smartphones: 3,5 tot 6 inch smartphones (B: max 83mm x L: max 163mm)

Productspecificaties

Productnaam Virtual reality 3d-??bril
Prijs 19.95
Originele prijs 59.95
Verzendkosten 6.95
Categorie Dagaanbieding
Subcategorie IDayFly
Leverancier VIRTUAL REALITY 3D-??BRIL

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
03-07-2016 € 59.95 € 19.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top