0 0

€ 21.95
€ 21.95
Naar product!

2-​​PACK BJORN BORG VERRASSINGSPAKKET

Nog niet zo heel lang geleden veranderde Björn Borg de spelregels. Niet van zijn geliefde spelletje tennis, maar zijn merk besloot meer te zijn dan alleen die sportieve uitstraling die het nu heeft. Sportieve topprestaties en een sexy rock god? Gaan prima samen volgens het Zweedse bedrijf. Sterker nog: hun boegbeeld Björn Borg is er het levende en ultieme voorbeeld van. Stretch voor perfecte pasvorm Sinds zijn intrede in de modewereld verkocht Björn Borg al miljoenen boxershorts. Niet alleen de naam van het merk maakte de boxers zo’n succes, ook de kwaliteit van het product oogstte veel lof. Het ondergoed dat voor het grootste gedeelte bestaat uit katoen en voor 5% uit elasthaan heeft een ideale pasvorm. De stretch die in de boxershorts zit, maakt hem voor iedereen geschikt. Verrassingspakket! En waar u normaal gesproken zo’n twintig euro betaalt voor één boxershort van de tennis- en modegod, vandaag krijgt u er 2 voor bijna dezelfde prijs. Dat is nog eens voordeel. Het leuke van deze deal is dat het een verrassing is welke u ontvangt. Laat u dus verrassen!. We hebben de maten S tot en met XXL voor u klaar liggen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />1 bestelling = 2 boxers<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Verrassing welke u ontvangt!<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Stretch voor perfecte pasvorm<br />

Productspecificaties

Prijs 21.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 10 - 12

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-01-2019 € 21.95 € 21.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top