0 0
€ 34.95
€ 34.95
Naar product!

RUSSELL HOBBS GLAZEN 1,7L WATERKOKER

De luxe Russell Hobbs Glass Waterkoker heeft een glazen behuizing die blauw oplicht als hij aanstaat om water te koken. Hij heeft een droogkookbeveiliging en een ruime inhoud van 1,7 liter, maar ook één kopje kookt u snel met de snelkookfunctie. Glazen behuizing Door de glazen behuizing en het blauwe licht tijdens het koken heeft de Glass Waterkoker van Russell Hobbs een luxe uitstraling. Hij heeft een ruime inhoud van 1,7 liter en een afgeschermd verwarmingselement. Het anti-kalk filter is uitneembaar en kunt u afspoelen onder de kraan. Bespaart energie Doordat u makkelijk kunt zien wat één kop thee/water is, heb je razendsnel heet water, dit scheelt energie maar ook water. Hierdoor bespaart de Glass Waterkoker 66% energie. De draaivoet van 360° zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk te plaatsen en op te tillen is, zowel voor links- als voor rechtshandigen. Het snoer kan makkelijk opgeborgen worden in de draaivoet waardoor het hele apparaat netjes is op te ruimen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />In stijl een kopje thee zetten<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Snelkookfunctie voor 1 kopje<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Licht blauw op tijdens het koken<br />

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
29-12-2018 € 34.95 € 34.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top