0 0

€ 129.95
€ 129.95
Naar product!

FITBIT CHARGE 3

Alle fanatieke sporters kennen het merk natuurlijk al vanbinnen en van buiten. Eigenlijk heeft een Fitbit ook niet zoveel uitleg meer nodig. In een wereld die vol staat met activity trackers, steekt de Fitbit er nog steeds met kop en schouders bovenuit. Al uw activiteiten geregistreerd Hij heeft een hartslagmeter en houdt o.a. het aantal stappen, afstand en verbrande calorieen bij. De hartslagmeter stelt u in staat om nauwkeurig je hartslag te moniteren gedurende de dag, zowel tijdens rust periodes, als actieve periodes. De SmartTrack herkent het als u begint met uw oefening en houdt het bij in de Fitbit App (app is beschikbaar voor Android en iOS). Met de Fitbit Charge 3 heeft u ook inzicht in uw slaap De Fitbit Charge 3 meet ook \'s nachts automatisch uw slaap en uw slaapritme waardoor deze activiteitsmeter één van de meest uitgebreide en complete trackers ter wereld is. Hij houdt uw slaapcyclus bij en geeft een stil alarm wanneer u dat wilt. Veel mensen worstelen met hun slaap en slaapritme en de Fitbit Charge 3 geeft u waardevolle inzichten in uw slaapkwaliteit. Zo ziet u eenvoudig wat het effect is van een avondje \"vroeg naar bed\" gaan. Ook ziet u eenvoudig hoelaat u echt in slaap viel en hoelaat u \'s nachts naar het toilet moest. De Fitbit gaat lang mee op zijn batterij met een accuduur van 7 dagen dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u zonder stroom zit \'s nachts. Stappenwedstrijd met uw vrienden In de Fitbit app kunt u eenvoudig een wedstrijd aangaan met uw vrienden. Zo kunt u een wedstrijd organiseren wie er op een dag, week of weekeinde het meeste stappen zet. Leuk om te doen en gezond want u wordt op een leuke manier gestimuleerd om meer te bewegen. Overzicht in grafiek of tabel De Fitbit Charge 3 heeft een OLED-scherm waarop u melding krijgt over inkomende gesprekken, dagelijkse statistieken en de tijd kunt aflezen. Zo krijgt u een compleet inzicht in de vorm van grafieken en tabellen over behaalde resultaten en blijft u gemotiveerd om nieuwe doelstellingen te stellen. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Bekijk eenvoudig uw vooruitgang<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Meet nauwkeurig uw slaapactiviteiten<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Overzicht in grafieken en tabellen<br />

Productspecificaties

Prijs 129.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5 - 10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
06-12-2018 € 129.95 € 129.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top