0 0
€ 17.95
€ 17.95
Naar product!

VIER PIERRE CARDIN BOXERSHORTS VERRASSINGSPAKKET

We hebben het allemaal nodig, ondergoed. Dus willen we u vandaag even wijzen op deze fijne aanbieding. Een aanbieding waar de man gelukkig van wordt, en zijn junior versie misschien nog wel meer. Dit zijn comfortabele boxershorts verpakt per vier. Uw onderbroekenla wordt in één keer goed bijgevuld. Vier keer een verrassing qua kleur, vier keer fantastische kwaliteit. Dat heeft Pierre Cardin wel voor elkaar. Geheel rekt comfortabel mee Het logo van dit stijvolle merk staat stoer op de elastische band, die de voornamelijk uit katoen bestaande boxershort op een comfortabele manier op zijn plek houdt. Overigens bestaan deze Pierre Cardin's niet uit enkel katoen, het juiste percentage elasthaan zorgt ervoor dat de boxershorts altijd fijn in model blijven zitten. Bovendien zitten ze daardoor heerlijk comfortabel. Zeer fijne shorts, voor zeer fijn prijsje Uiteraard kunnen ze in de wasmachine en in de droger; ze zijn bestand tegen alle natuurkrachten die u er op los laat. Ondanks de bekende merknaam en de originele en hoogwaardige uitvoering zijn ze vandaag beschikbaar met een flinke korting. Deze zeer fijne Pierre Cardin boxers zijn nu beschikbaar voor een zeer fijn prijsje, u kunt ze eigenlijk niet laten lopen toch? Tot morgen!

<b><img src=\"\" alt=\"\" />1 bestelling = 4 stuks</b><br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Logo op de stretch tailleband<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Heeft een ideale pasvorm<br />

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
05-10-2018 € 17.95 € 17.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top