0 0

€ 169.00
€ 169.00
Naar product!

BRAUN SERIES 7 WET & DRY MET CLEAN & CHARGE

Braun staat al jarenlang bekend om zijn innovatie, design, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. En dat is niet anders met de Braun 7899CC scheerapparaat. Dit scheerapparaat is ideaal om u glad en comfortabel te scheren en dat allemaal zonder huidirritaties. Krachtige motor De Braun 7899CC scheerapparaat is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie voor uitzonderlijke prestaties zonder dat dit ten koste gaat van huidcomfort. Dankzij het powerdrive systeem heeft u 20% meer motorvermogen waardoor de hoge snelheid behouden blijft. Dankzij de innovatieve Sonische technologie en intelligente AutoSensing-motor kunnen zelfs volle baarden doeltreffend geschoren worden. Met de 5 Turbo-/Sensitive-standen past u het scheerapparaat met een druk op de knop aan voor extra kracht en zachtheid. Precisietrimmer De geïntegreerde en huidvriendelijke precisietrimmer klikt uit de achterkant van het scheerapparaat om uw bakkebaarden makkelijk en nauwkeurig vorm te geven. Met de Braun Precision HeadLock kunt u de scheerkop vastzetten voor maximale controle op lastige plekken onder uw neus of kin. Clean & Charge station Het scheerapparaat is 100% waterdicht wat betekent dat u hem tijdens het douchen kan gebruiken. Bij de Braun Series 7 7899CC ontvangt u een reinigingsstation. Dit is fijn, want om hygiënisch en veilig te blijven scheren, is het van belang dat je het scheerhoofd goed onderhoudt. Een Clean & Charge station doet dit automatisch; reinigen, desinfecteren, smeren én opladen. Het op alcohol gebaseerde Clean & Charge station zorgt ervoor dat uw scheerapparaat hygiënisch reinigt en smeert met één druk op de knop, zodat het elke dag als nieuw aanvoelt. U kunt meer informatie vinden over het Clean & Charge station op de volgende link: Clean & Charge station Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Voor glad en comfortabel scheren<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />5 verschillende intensiteitsniveau\'s<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Te gebruiken onder de douche<br />

Productspecificaties

Prijs 179.00
Verzendkosten 3.95
Levertijd 7 - 10

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
15-12-2018 € 169.00 € 169.00
08-11-2018 € 175.00 € 175.00
07-09-2018 € 179.00 € 179.00
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top