0 0
€ 14.95
€ 14.95
Naar product!

SCHADUWDOEKEN MET UV-​BESCHERMING

Hartje zomer en temperaturen die boven de 30 graden uitkomen! De warmte is extreem en we zoeken met z'n allen verkoeling. Met deze schaduwdoeken kunt u heerlijk op uw terras zitten, zonder last hebben van die felle en hete zon. Last van een parasolstandaard die de doorloop belemmerd heeft u ook niet, want dit hoogwaardige driehoekige schaduwdoek hangt gewoon aan de meegeleverde touwen en riemen. Daar is over nagedacht. U heeft vandaag al een zonnedoek van 3,6 x 3,6 x 3,6 meter. Drie keer bescherming Het doek biedt schaduw, houdt 90 procent van de zonnewarmte tegen en beschermt u ook tegen UV- straling. Met ideale afmeting is hij precies groot genoeg om op te hangen boven uw (dak)terras, balkon, of campingplekje. Ook bij een zwembad, zandbak of het strand kan dit een handige e?n mobiele manier zijn om een koel plekje te cree?ren. Vandaag in meerdere kleuren, kies uw favoriet. Tot morgen!

<img src=\"\" alt=\"\" />Geeft verkoeling tijdens warme dagen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Houdt 90% van zonnewarmte tegen<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Beschermt tegen UV-straling<br />

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
27-07-2018 € 14.95 € 14.95
28-06-2018 € 16.95 € 16.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top