0 0

€ 39.95
€ 39.95
Naar product!

iWALK CHIC 20.000 MAH POWERBANK

Daar staat u dan met een lege telefoon. Of met een lege macbook. Balen! Met deze iWalk powerbank zijn dit soort situaties verleden tijd. Hij heeft maar liefst 20.000 mah zodat u nooit meer zonder batterij hoeft te zitten. Handig voor onderweg en vakantie Een powerbank is ideaal voor onderweg. Voor de kids achterin de auto die ineens met een lege spelcomputer zitten. Voor uw e-book als u net lekker even ontspannen buiten in de tuin zit. Of gewoon voor op vakantie. Dankzij het compacte formaat neemt u de powerbank overal eenvoudig met u mee. Zijn design liegt er ook niet om. Hij is ultraslank en strak vormgegeven.    Kabel en LED lampje Bij de powerbank krijgt u meteen een micro USB kabel meegeleverd. Blijkt u toch nog een andere kabel nodig te hebben? Geen probleem. Er is een extra USB poort en USB C poort toegevoegd. Het LED schermpje toont u de belangrijkste informatie. Bijvoorbeeld hoeveel energie er nog in de powerbank zelf zit. Let op! Met deze powerbank kunt u enkel laptops met USB-C aansluiting opladen. Vandaag verkrijgbaar in 2 kleuren! Tot morgen!  

<img src=\"\" alt=\"\" />Strak en slank design<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Sterk genoeg om uw laptop op te laden<br /> <img src=\"\" alt=\"\" />Hoge capaciteit van 20.000 mAh<br />

Productspecificaties

Prijs 34.95
Verzendkosten 3.95
Levertijd 5

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
08-11-2018 € 39.95 € 39.95
27-06-2018 € 34.95 € 34.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top