0 0
€ 34.95
€ 12.95
Naar product!

Avanca tough glass nude: volledige iphone bescherming

De Avanca Tough Glass is de beste keuze voor complete bescherming van uw iPhone. Het gelaagde veiligheidsglas met 3D gevormde randen en de transparante case beschermen uw iPhone volledig tegen schokken en krassen. Het 9H (op Mohs schaal) krasvrije oppervlak van het glas is extreem hard en kan eenvoudig sleutels of zelfs een mes weerstaan! Transparante case De achterkant en de zijkanten van de iPhone worden beschermd met een transparante case die u eenvoudig om het apparaat ‘klikt’. De case is volledig transparant, waardoor u nauwelijks ziet dat er bescherming om de iPhone zit. De Tough Glass is beschikbaar voor de iPhone 6 en 7 en verkrijgbaar in het zwart en wit. Tot morgen!

Merk: Avanca Hoge kwaliteit 3D beschermglas Ultieme bescherming van rand tot rand Volledig transparante case Design apparaat blijft behouden Ultra sterk gelaagd 3D glas Vangt de impact van schokken op Geen luchtbellen door siliconen oppervlak Coating vetafstotend tegen vinger- en vetvlekken Oppervlakte hardheid van 9H Beschikbaar voor: iPhone 6 en iPhone 7 Beschikbare kleuren: Zwart en wit

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
03-08-2017 € 34.95 € 12.95
- - -
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top