0 0
€ 49.99
€ 22.95
Naar product!

Russell hobbs elektrische peper-? en zoutmolenset

Uw maaltijd smaakt vaak toch net wat lekkerder met een snufje peper en zout. En niets is dan weer lekkerder dan versgemalen peper en zout. Met de Russel Hobbs elektrische peper- en zoutmolen set kunt u nu smaak toevoegen in stijl. De molens werken zeer eenvoudig, met 1 druk op de knop wordt de peper of het zout gemalen. Dit kunt u gewoon met 1 hand! Precies in te stellen maalgraad U kunt de korrelmaat zo fijn of grof instellen als u zelf wenst, een flauwe prak is niet meer nodig. En heeft u gasten, dan maakt u er toch gewoon een showtje van. Serveer een heerlijke kop tomatensoep en met 1 hand tovert u er bij het serveren wat grofgemalen peper op. Natuurlijk krijgt u bij 1 bestelling gelijk de set, een peper en zout stelletje is niet compleet in zijn eentje! Tot morgen!

Merk: Russell Hobbs U ontvangt 2 molens Te bedienen met 1 hand Voorzien van handige verlichting Keramisch maalsysteem Instelbare maalgraad Stijlvolle RVS behuizing Werkt op 6x AAA batterijen

Productgeschiedenis

Hieronder kan je zien wanneer dit product voor het laatst is aangeboden en tegen welke prijs.

Datum Van Voor
21-06-2017 € 49.99 € 22.95
25-12-2016 € 49.99 € 24.95
- - -
- - -
- - -

Stuur mij een update over deze aanbieding!

Heb je deze aanbieding gemist? Vul hieronder je emailadres in en wij geven je een seintje wanneer dit product opnieuw in de aanbieding is!

Top